Κοινωνικά 25ου φύλλου

Γεννήσεις - Βαπτίσεις: Καρτερούµε. Κάτι θα γένει.

Γάµοι: Χαράς ευαγγέλια. Ο Μιχάλης Χόρτης του Θωµά (Κολοπατή) και της Αργυρώς και η Φειδά Δανάη του Θανάση και της Ρένιας τέλεσαν το γάµο τους το Σάββατο 24-06-2017 στο κτήµα Κεκρωπία στο Κορωπί.
Ο Φίλιππος Ρήγας του Παναγιώτη και της Ακριβής Χόρτη (Κολοπατή) νυµφεύθηκε την Αγγελική Σκούρα του Χρήστου και της Μαρίας την Κυριακή 27-8-2017 στον Προφήτη ηλία Παιανίας. Στα νιόφωτα ευχόµαστε ολόθερµα «Βίον ανθόσπαρτον» και «Ας κρατήσουν οι χοροί ».
Γαµπρέ µας, κρίνε του µπαξὲ ψηλό µας κυπαρίσι να τα χαρείς τα µάτια σου που διάλεξαν τη νύφη.

Αριστερα ο Φίλιππος και η Αγγελική. Δεξιά ο Μιχάλης και η Αργυρώ

Συγχαρητήρια: Ο Βασίλης Χόρτης του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας πήρε τον τίτλο του διδάκτορα από το πανεπιστήµιο του Μπίρµπιγχαµ της Αγγλίας στις 12 Ιουλίου 2017. Το θέµα της διδακτορικής του διατριβής: «Καινούργιες θεραπείες στον καρκίνο των επινεφριδίων». Μια βδοµάδα αργότερα, στις 19 Ιουλίου 2017 , πήρε το µεταπτυχιακό του από το Λαϊκό Νοσοκοµείο ο αδερφός του Παναγιώτης. Το θέµα της διπλωµατικής του εργασίας: είχε ως άξονα τη Ροµποτική χειρουργική. Βασίλη και Πάνο, δεν σεµνύνονται µόνο οι γονείς σας για την πορεία σας και τις επιτυχίες σας αλλά και οι συγγενείς και φίλοι και όλη η Λευκάδα. Τα θερµά µας συγχαρητήρια.

Θάνατοι: Ο αγαπητός σε όλους Σωκράτης Αυλωνίτης του Ιωάννη και της Λάµπρως έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο τρέχοντος έτους και µετά από ένα µήνα τον ακολούθησε η σύζυγός του Τασούλα. Αναπαύονται στο κοιµητήριο του Κόκκινου Μύλου. Ο ∆άσκαλος και σπουδαίος πνευµατικός άνθρωπος Νίκος Βλάχος, σύζυγος της Αντιγόνης Χόρτη και γιος του αείµνηστου παπα – Θεοδόση απ’ την Εξάνθεια, έφυγε απ’ τη ζωή στις 27 – 6- 2017 και αναπαύεται στο κοιµητήριο της Εξάνθειας..
Ο συµπαθέστατος και ευγενικός Κλωντ Coiffier, γαµπρός του αείµνηστου γιατρού Παναγιώτη Χόρτη,έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Εξάνθεια στις 18 -8-2017 και αναπαύεται στο κοιµητήριο των Χορτάτων.
Τον Ιούνιο του 2017 έφυγε από τη ζωή και ο εκπαιδευτικός Γρυβέλας Θωµάς, σύζυγος της Ελένης Τζεφρόνη, και αναπαύεται στο κοιµητήριο της Γλυφάδας.
Τα ειλικρινή µας συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!