Κοινωνικά 22ου Φύλλου

Γεννήσεις – Βαπτίσεις - Γάμοι
Κενό το πινάκιο

Συγχαρητήρια
Ο Χρήστος Δήμας του Γεωργίου και της Αγγελικής, εγγονός των αείμνηστων Γιώργου και Ξανθής Βλαντή, τον Σεπτέμβριο του 2016 πήρε το πτυχίο του από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έγινε δεκτός ως υποψήφιος διδάκτωρ στην ίδια σχολή.. Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων πραγματοποιήθηκε στις 21-7-2016. Τα θερμά μας συγχαρητήρια, Χρήστο, και καλή σταδιοδρομία.
Κατά τις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις, εκτός από την Παναγιώτα Χόρτη και τον Κώστα Μεσσήνη, πέτυχε και η Μεσσήνη Παρασκευή του Νικολάου (Κατσαρού) στη Σχολή Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια, Βίβιαν, και καλές σπουδές.

Θάνατοι
Η καλόκαρδη και αγαπητή σε όλους Ευρυδίκη Ευαγγέλου Τζεφριού, το γένος Κατωπόδη, έφυγε από τη ζωή στις 27 Σεπτεμβρίου και αναπαύεται στο κοιμητήριο των Χορτάτων. Ο Αναστάσιος Ψαρόπουλος, σύζυγος της Αρετής Γ. Μεσσήνη (Μαρνέτη), για το υψηλό ήθος του οποίου όλοι είχαν να πουν, απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναπαύεται στο νεκροταφείο Χαλανδρίου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!