Κοινωνικά 21ου Φύλλου

Γεννήσεις - Βαπτίσεις:
Άγονη γραμμή

Γάμοι:
Πάνε οι εποχές που ο λαϊκός ποιητής μπάρμπα Γιώργης Μεσσήνης (Φασ’λής) είχε πλούσιο υλικό για σχόλια και σάτιρα, όπως το παρακάτω, που παραπέμπει στο γεγονός ότι οι Χορτιώτες στα μέσα της δεκαετίας του ‘60 έκαναν στροφή, αναζητώντας νώφες όχι πλέον από το Αθάνι και το Δράγανο αλλά από την Καρυά και τον Αλέξανδρο: «Πενθοφορεί το Δράγανο,/ το Αθάνι μαραζώνει,/ και η Καρυά κι ο Αλέξαντρος/ κρατάνε το τιμόνι». Όσο για σήμερα, έχουμε χάσει τον μπούσουλα.

Συγχαρητήρια:
Ο Ανδριανός Χόρτης του Αγγέλου και της Ιωάννας πήρε το πτυχίο του από τη Σχολή Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων πραγματοποιήθηκε στις 21-7-2016. Τα θερμά μας συγχαρητήρια, Ανδριανέ, και καλή σταδιοδρομία. Κατά τις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχαν 1) ο Μεσσήνης Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Γεωργίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λευκάδας και 2) η Χόρτη Παναγιώτα του Αλεξάνδρου και της Φρειδερίκης στη Φιλοσοφική Σχολή, τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Παναγιώτα και Κώστα, τα θερμά μας συγχαρητήρια και καλές σπουδές.

Θάνατοι:
Η Ελένη Λ. Γούλα, συμπεθέρα του αείμνηστου παπα -Γιώργη Χόρτη, έφυγε απ’τη ζωή σε ηλικία 93 ετών και αναπαύεται στο κοιμητήριο των Τρικάλων, αφήνοντας ως παρακαταθήκη στα παιδιά και στα εγγόνια της το υψηλό της ήθος και την ποιότητά της. Λίγο πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια, ευτύχησε να χαρεί τον γάμο του εγγονού της Λάμπρου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Λιάκου. Η αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα Αιμιλία Ευστ. Χόρτη έφυγε απ’ τη ζωή στις 15 Αυγούστου σε ηλικία 80 ετών και αναπαύεται στο κοιμητήριο του Αϊ –Γιάννη στα Χορτάτα. Η μεταστάσα πρόλαβε να απολαύσει τα εγγόνια της Στάθη και Έφη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!