Κοινωνικά 19ου Φύλλου

Γεννήσεις - Βαπτίσεις - Αρραβώνες - Γάμοι:
Κατα-κατα-καταρρέουμε καιεπαναλαμβάνουμε ότι για τα καλά νέα των όπου γης συγχωριανών αρκεί ένα μέιλ ή ένα τηλεφώνημα.

Θάνατοι:
Τον περασμένο Δεκέμβρη έφυγε απ’ τη ζωή ο ξενιτεμένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, γνωστός για το παροιμιώδες χιούμορ του και αγαπητός σε όλους τους συγχωριανούς, Αποστόλης Χόρτης (Κωστής) και ετάφη εκεί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Τον περασμένο Γενάρη έφυγε από τη ζωή η σεμνή και σεβάσμια συγχωριανή Μαριάννα Δ. Μεσσήνη σε ηλικία 95 ετών και αναπαύεται στο κοιμητήριο του Αϊ – Γιάννη Χορτάτων.
Στις 14 του περασμένου Φεβρουαρίου έφυγε απ’ τη ζωή η Μαρία Χόρτη του Ιωάννου, σε ηλικία 75 ετών και αναπαύεται στο κοιμητήριο των Χορτάτων. Η εκλιπούσα άφησε το στίγμα της, πρωτοστατώντας στην οικοδόμηση του ιερού ναού του Αγίου Μηνά στη θέση του κατεστραμμένου παμπάλαιου ομώνυμου ναού στο κέντρο του χωριού.
Στις 29 Φεβρουαρίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση για τον πρόωρο χαμό της πάντα πρόσχαρης, ευγενικής και αγαπητής σε όλους όσοι τη γνώρισαν Καίτης Ν. Γρηγοράκη, κόρης του αείμνηστου Σπύρου Βουκελάτου και της Σταυρούλας Βουκελάτου (Καψάλη). Αναπαύεται στο κοιμητήριο Παπάγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τις σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!