Κοινωνικά 20ου Φύλλου

Γεννήσεις - Βαπτίσεις:
Περιμένουμε στο ακουστικό μας, με μουσική υπόκρουση Ορφέα και Νέας Χορωδίας Λευκάδος αλλά και Μαργέλη και Βρυώνη.

Γάμοι:
Επιτέλους! «Σαν η ψιχάλα η ανοιξιάτικη το ρύζι κάτασπρο ας τιναχτεί!»,
Αγγ. Σικελιανού, Η συνείδηση της γης μου, Ο γάμος.
Ο Λάμπρος Ι. Χόρτης και η Ελένη Χρ. Λιάκου ετέλεσαν τους γάμους τους το Σάββατο 14 Μαϊου 2016 στον Άγιο Αθανάσιο Αγίας Μονής Τρικάλων με ανάδοχο τον κ. Χαράλαμπο Ρουμπέα. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι.



Στο νιόφωτο ευχόμαστε ολόθερμα «Βίον ανθόσπαρτον» και «Ας κρατήσουν οι χοροί ».

Θάνατοι:
Έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ο αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν Γιώργος Βλαντής και αναπαύεται στο κοιμητήριο του Κορωπίου, κοντά στους αγαπημένους του, τον γιο του Τριαντάφυλλο και τη σύζυγό του Ξανθή. . Έφυγε επίσης από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Γεώργιος Πέππας, πεθερός του Νίκου Κ. Μεσσήνη, και αναπαύεται στο κοιμητήριο Χαλανδρίου. Με καθυστέρηση πληροφορηθήκαμε για τον αδόκητο θάνατο του συγχωριανού μας Γιάννη Χόρτη, γιου του αείμνηστου φιλολόγου Βασιλείου Χόρτη, από την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών, 63 ετών, που επί σειρά ετών προσέφερε τα μέγιστα ως καθηγητής Μαθηματικών στο Γυμνάσιο Μοσχάτου, αναπαύεται στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!