
Υλικά: μερικά μπ’κούνια (= κομμάτια) ξερό ψωμί, αλάτι, λάδι, ρίγανη, ξύδι κατά βούλησιν.]
Παρασκευή: Μουσκεύουμε – δε βρέχουμε - τα ξεροκόμματα (κατά προτίμηση χωριάτικου – χωριάτικου ψωμιού), βάνουμε λάδι με το ροϊ και τα πασπαλίζουμε με ρίγανη κι αλάτι. Αν, βέβαια, υπάρχουν και ξεροσαρδέλες, ακόμα καλύτερα. Κι αν έχουμε και σαλαμούρα (όχι βέβαια άρμη), τότε … ο Λούκουλλος τρώει στου Λούκουλλου..
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου