Χορτιώτικη Κουζίνα

Πρόχειρο φαγητό (ενδεχομένως και κυρίως πιάτο): Ρηγανάδα και «ξερό ψωμί». Άντε, και ξεροσαρδέλες και σαλαμούρα

Υλικά: μερικά μπ’κούνια (= κομμάτια) ξερό ψωμί, αλάτι, λάδι, ρίγανη, ξύδι κατά βούλησιν.]
Παρασκευή: Μουσκεύουμε – δε βρέχουμε - τα ξεροκόμματα (κατά προτίμηση χωριάτικου – χωριάτικου ψωμιού), βάνουμε λάδι με το ροϊ και τα πασπαλίζουμε με ρίγανη κι αλάτι. Αν, βέβαια, υπάρχουν και ξεροσαρδέλες, ακόμα καλύτερα. Κι αν έχουμε και σαλαμούρα (όχι βέβαια άρμη), τότε … ο Λούκουλλος τρώει στου Λούκουλλου..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!