Αφιέρωμα μνήμης της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών στους Θωμά Κατωπόδη και Γιώργο Ροντογιάννη

Στις 17 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων από την Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών αφιέρωμα τιμής και μνήμης για τους αείμνηστους Θωμά Κατωπόδη, ναύαρχο, και Γιώργο Ροντογιάννη, γιατρό – καθηγητή, που διατέλεσαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Δ. Σ. του σωματείου.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και με συντονιστή τον αντιπρόεδρο της Εταιρείας κ. Άγγελο Χόρτη, ο πρόεδρός της κ. Αθανάσιος Μελάς, προλογίζοντας ανέφερε ότι ήταν χρέος τιμής για τη Εταιρεία η οργάνωση του αφιερώματος για τα δύο εκλεκτά και διακεκριμένα μέλη της. Ακολούθησαν, οι ομιλητές Βιβέτ Τσαρλαμπά- Κακλαμάνη, Σπύρος Κονιδάρης, Τριαντάφυλλος Σκλαβενίτης και Κωνσταντίνος Παύλου, οι οποίοι ανέδειξαν εμπεριστατωμένα ουσιώδεις πτυχές της πολύπλευρης δραστηριότητας και της πολυσχιδούς προσωπικότητας των τιμώμενων.

Οι εισηγητές κκ Παύλουκαι Κονιδάρης (αριστερά), στο κέντρο ο συντονιστής κ. Άγγελος Χόρτης, και δεξιά η κ. Τσαρλαμπά- Κακλαμάνη και ο κ. Σκλαβενίτης (Φωτο: Κώστας Πατρίκιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!